Худалдаачдын хяналтын самбар.
Зах зээлийг нэг харвал.

Аль валют үнэхээр хөдөлж байгааг олж мэдэх, үйлчлүүлэгчийн бүх нээлттэй позицийг ажиглах, заасан хугацаанд хийсэн арилжааг шалгах болон бусад олон зүйлийг хийх.

FxPro Trader-ийн хяналтын самбар нь дэлхийн валютын зах зээл дээр юу болж байгааг хурдан мэдрэх хялбар бөгөөд ойлгомжтой арга юм.

Валютын шилжүүлэгч

Дэлхийн хөрөнгийн биржүүдийн хуралдааны цаг
Сидней
04:41 (Орон нутгийн)
Нээлттэй 5цаг {{м}}м
Токио
03:41 (Орон нутгийн)
Нээлттэй 5цаг {{м}}м
Лондон
19:41 (Орон нутгийн)
Нээлттэй 12цаг {{м}}м
Нью Йорк
14:41 (Орон нутгийн)
Нээлттэй 18цаг {{м}}м

Үнийн тэмдэг

FxPro Trader-ийн хяналтын самбар нь таны арилжааны платформ дээрх валютын графикт маш сайн нэмэлт юм.

Худалдаагаа сайжруулахын тулд FxPro хяналтын самбараа Эдийн засгийн Forex хуанлийн хамт ашиглаарай

Манай ашиглахад хялбар эдийн засгийн хуанли ашиглан арилжааны өдрөө минут хүртэл төлөвлөөрэй. Үүний зэрэгцээ, санхүүгийн зах зээлд юу болж байгааг хурдан мэдрэхийн тулд FxPro хяналтын самбараа ажиглаарай.

Эдийн засгийн хуанли үзэх
FxPro